col

Το πιο πρωτότυπο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Αθήνας: Η θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου μετακομίζει σε αγαπημένο στέκι! & Bars

27 Δεκεμβρίου 2016

Το πιο πρωτότυπο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Αθήνας: Η θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου μετακομίζει σε αγαπημένο στέκι!

Βίρνα, θέλεις να πεις ότι έχεις εραστή;
- Ναι, Γιάγκο, αυτό θέλω να σου πω, ότι έχω εραστή.
- Δηλαδή εννοείς ότι έχεις εραστή;
- Γιάγκο, δε μπορώ να στο κρύβω άλλο, έχω εραστή.
- Πώς είναι δυνατόν, Βίρνα, να έχεις εραστή;

Πάθη, ίντριγκα και γκλάμουρ, κρυφοί και φανεροί έρωτες, σκανδαλώδη μυστικά.

To Ρομάντσο φέτος, κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της Λάμψης, και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι όλο λάμψη, όπου το αλκοόλ δεν είναι θέμα, τα χαστούκια και οι εξουσιαστικές σχέσεις επιτρέπονται και ο έρωτας κάνει τον κόσμο να γυρίζει.

Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική Τόλμη και Γοητεία, εισβάλλουμε στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant και διασκεδάζουμε παρέα με την αμφιλεγόμενη οικογένεια Δράκου. Εραστές, ερωμένες, αιμομιξίες, εκατομμύρια και δράση.

Το dress code θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα Δράκου την Πρωτοχρονιά και το ποτό θα ρέει άφθονο.
--- --- ---
Τα δύο stage θα αναλάβουν με τις μουσικές επιλογές τους οι:

Stage 1
ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Τhe Dreamer
S-for-Sugar
Photoharrie.

Stage 2
Paul Bennett
Chris Kontos
Egon
George Dimitrakopoulos
--- --- ---
Ώρα Προσέλευσης: 23.59
Open Bar: 25 ευρώ

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ[1]

 

 

 

Θέλετε να μαθαίνετε οτιδήποτε παίζει στην πόλη; Τότε κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook, City Guide by AthensMagazine.gr[2]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα bar της Αθήνας... φοράνε τα γιορτινά τους: Χριστουγεννιάτικα cocktails, events και όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Δεκέμβριο![3]

Τα bar της Αθήνας... φοράνε τα γιορτινά τους: Χριστουγεννιάτικα cocktails, events και όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Δεκέμβριο!

 

 

Τα ομορφότερα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2016![4]

 Τα ομορφότερα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2016!

 

Γεύση από Πόλεμο των Άστρων, ένας άτακτος Άγιος Βασίλης και άλλα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους![5]

Γεύση από Πόλεμο των Άστρων, ένας άτακτος Άγιος Βασίλης και άλλα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους!

 

Ημέρες Γιορτής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Όλες οι δωρεάν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο στολίδι της Αθήνας![6]

Ημέρες Γιορτής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Όλες οι δωρεάν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο στολίδι της Αθήνας!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τελευταία φορά οι Ομπάμα ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα από τον Λευκό Οίκο και το έκαναν με χιούμορ, αλλά και στέλνοντας μηνύματα.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν ο Pat Confalone, πατέρας του Nick Confalone άρχισε να βιντεοσκοπεί τον ίδιο και την αδερφή του να κατεβαίνουν τις σκάλες για το πρωινό των Χριστουγέννων.

Οι πρωτεύουσες όλου του κόσμου «διαγωνίζονται» για το ποια θα φιλοξενήσει το ψηλότερο δέντρο στον κόσμο.

Έχει συμβεί σε όλους μας, να περιμένεις το χριστουγεννιάτικο δώρο ελπίζοντας σε κάτι τέλειο που το χρειαζόσουν ή που το ήθελες τόσο πολύ αλλά με το που ξετυλίγεις το περυτίλιγμα του δώρου θες να ανοίξει η γη και να καταπιεί, ή εσένα, ή αυτόν που διάλεξε αυτό το τόσο κακό δώρο.


References

  1. ^ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (www.athensmagazine.gr)
  2. ^ City Guide by AthensMagazine.gr (www.facebook.com)
  3. ^ Τα bar της Αθήνας... φοράνε τα γιορτινά τους: Χριστουγεννιάτικα cocktails, events και όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Δεκέμβριο! (www.athensmagazine.gr)
  4. ^ Τα ομορφότερα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2016! (www.athensmagazine.gr)
  5. ^ Γεύση από Πόλεμο των Άστρων, ένας άτακτος Άγιος Βασίλης και άλλα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους! (www.athensmagazine.gr)
  6. ^ Ημέρες Γιορτής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Όλες οι δωρεάν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο στολίδι της Αθήνας! (www.athensmagazine.gr)
  7. ^ Το τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμα των Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο! (www.athensmagazine.gr)
  8. ^ Για 25 χρόνια κάθε Χριστούγεννα τραβούσε το ίδιο βίντεο και το αποτέλεσμα είναι μαγικό! (video) (www.athensmagazine.gr)
  9. ^ Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο! Που βρίσκεται; (video) (www.athensmagazine.gr)
  10. ^ Tα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα όλων των εποχών! (Photos) (www.athensmagazine.gr)

Διάβασε περισσότερα: